luni, 22 decembrie 2014

Foarte Buna VestireÎn sfârșit, buna vestire: după mult mai mult deranj decât preconizasem, îmbrăcăm cum se cuvine ce de-a cincea ediție a sosului nostru și o dezlegăm prin lume.

Am hotărât acum aproape un an ca Schimbarea la Față este o necesitate. Râdem, glumim, dar primul sos gourmet cu adevărat iute din România trebuie să fie serios. Am regândit tot, de la identitate vizuală la ambalaj. Sistem nou de logo-uri, cu un simbol ce marcheaza fuziunea dintre Asia budhista și creștina Europă. Sistem nou de fonturi, cu eleganță și subtilitate. Sistem de elemente grafice decorative originale, desenate, în spiritul brandului, la mână...O agenție de specialitate este mare lucru la casa omului, cine nu are...să ne angajeze. Doamne Ferește are acum manualul lui de brand și până la sfarșitul anului am promis și un nou website.

Nu a fost simplu nici cu sticlele, nici cutiile nu au crescut peste noapte. Am întâmpinat un milion de obstacole și am avut tot atâtea ocazii să abandonăm...Dar așa se întâmplă cu produsele construite manual de la un capăt la altul, mai ales dacă-ți dorești rezultate cum trebuie. Și nu, nu am abandonat, urmărim visul asta de prea mult timp. Până și etichetele au hârtie specială cumpărată din Iași, printată in București și întoarsă înapoi în capitala moldavă pentru a fi aplicată. Cel mai simplu am putea spune că ne-a fost cu sosul propriu-zis, pe care-l facem de acum și cu ochii închiși. But we dont!

Ediția Decembrie 2014 numără cu mândrie 59 de sticle, un record personal. Primele 40 au fost declarate mucenici și au și cutie. Îmbrăcată in velur negru. Și mătase. Pentru că despre asta este vorba. Și pentru că merită.

Să fie primit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu